Vojvodina protiv Metalurga u nastavku SEHA lige

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2014, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina protiv Metalurga u nastavku SEHA lige

Rukometaši Vojvodine danas nastavljaju takmičenje u regionalnoj SEHA ligi i sastaju se sa ekipom skopskog Metalurga na Slanoj bari.

Od sedam mečeva, Novosađani su pet puta poraženi a dva puta je bio nerešen rezultat.

"Očekujem izuzetno tešku utakmicu protiv ekipe koja je učesnik Lige šampiona, a istakao bih bivšeg golmana Vojvodine Miroslava Kostića kao najveću opasnost za nas. Iako je protivnik izuzetno jak, svi navijači od nas mogu da očekuju borbu tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svih 60. minuta, tvrdu igru i pokušaćemo da ostvarimo prvu pobedu u Seha ligi", rekao je igrač Vojvodine Goran Todorović.

Još uvek ima mnogo povređenih igrača u novosadskoj ekipi. "Juče sam skinuo longetu sa ruke, nisam još spreman za igru, jedino ću možda kod penala da pomognem svojoj ekipi", rekao je Uroš Elezović.

Vojvodina je trenutno poslednja sa svega 2 boda dok je Metalurg sa 4 više na šestom mestu.

Duel će početi u 19 sati i 30 minuta.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.