Vojvodina poražena na gostovanju u Šapcu

Izvor: Radio 021, 19.Mar.2017, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina poražena na gostovanju u Šapcu

Rukometaši Vojvodine poraženi su na gostovanju Metaloplastici rezultatom 34:31 u utakmici bez bodovnog značaja za Novosađane.

Gostovanje u Šapcu, u okviru 21. kola Super lige Srbije, šef stručnog štaba Božo Rudić iskoristio je kako bi pružio priliku mlađim igračima, dok je standardne prvotimce odmarao za plej-of.

U prvom poluvremenu Voša je igrala nešto slabije, domaćinu je dozvolila da napravi razliku od tri gola, te se na pauzu otišlo rezultatom 17:14. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Pokazaće se da će upravo tri gola iz prvog poluvremena odlučiti meč, pošto su u drugom delu igre "crveno-beli" igrali potpuno ravnopravno sa Metaloplastikom, pa je na obe strane viđeno po još 17 golova.

Među Novosađanima minute su odlično iskoristili desno krilo Đukić i levi Bek Jovanović koji su postigli po devet golova, kao i Grozdanić koji se u strelce upisao pet puta.

Vojvodina je, sa 33 boda, trenutna prva na tabeli, ali priliku za bodovno izjednačenje ima Crvena zvezda koja večeras gostuju u Požarevcu.

U narednom kola Voša će ugostiti ekipu Požarevca.

Autor: 021.rs/ Foto: Filip Bakić

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.