Izvor: Radio 021, 18.Feb.2020, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina pobedila Cement

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Cementa iz Beočina rezultatom 2:0, u prijateljskom meču odigranom u Veterniku.

Pred oko 100 gledalaca u FC "Vujadin Boškov", strelci za Vošu bili su Čović u prvom i Zukić u 80. minutu.

Vojvodina je povela već u prvom minutu. Đuričin je oduzeo loptu Ungaru, utrčao u šesnaesterac i odigrao pas do Čovića, koji je s lakoćom pogodio nebranjenu mrežu.

Međutim, uprkos ranom vođstvu crveno-belih, igra se potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << odvijala uglavnom na sredini terena. Vojvodina je imala nešto već posed lopte, dok je Cement do izjednačenja pokušavao da stigne iz kontranapada.

U jednoj takvoj situaciji u 64. minutu, Tomić je odlično proigrao Senderaka, koji je sa desne strane utrčao u šesnaesterac i šutirao, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative.

Na drugoj strani, u 80. minutu, sudija Nebojša Dimitrijević dosudio je penal za Vojvodinu. Sa leve strane šesnaesterca, Kokir je centrirao, a Čović glavom spustio loptu do Zukića, na koga je startovao Zogović i time skrivio prekršaj. Zbog prigovora nakon faula, sudija Dimitrijević je Zogoviću pokazao crveni karton, ali u dogovoru između dva tima, Cement je imao pravo da uvede izmenu, pa je umesto njega u igru ušao Rankov. Penal je sigurno izveo Zukić i tako povisio prednost Voše.

Do kraja meča više nije bilo prilika, pa je utakmica završena pobedom Vojvodine rezultatom 2:0.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.