Vojvodina još jednom ispustila pobedu u 90. minutu

Izvor: Radio 021, 11.Mar.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina još jednom ispustila pobedu u 90. minutu

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno protiv Borca iz Čačka na "Karađorđu", rezultatom 1:1, u okviru 26. kola Superlige i tako nastavili seriju nerešenih rezultata.

Pred oko 500 gledalaca na "Karađorđu" Vojvodina je do prednosti došla u 72. minutu preko Filipa Malbašića. Dejan Meleg je izveo slobodan udarac sa dvadesetak metara, lopta je išla ka golu, a Malbašić je samo okrznuo, zbog čega mu je i pripisan gol.

Izjednačujući gol postigao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rezervista Mustafa Bangura u 90. minutu. On se najbolje snašao u gužvi u šesneastercu nakon centaršuta, pa je sa svega nekoliko metara uspeo da prosledi loptu u gol Perića.

Veoma lošu partiju odigrale su danas obe ekipe. Vojvodina nije uspela da poveže vezni red sa napadačkom linijom. Paločević i Mićić su bili dobro pokriveni i nisu mogli mnogo da doprinesu igri. Umesto da se okrenu golu protivnika, igra je bila usmerena na povratne lopte štoperskom tandemu i golmanu.

Jedinu ozbiljniju šansu u prvom delu igre imao je Nikola Ašćerić, kada je nakon odlične lopte Paločevića šutirao sa desetak metara, ali je golman Bajić uspeo da sačuva svoju mrežu. S druge strane, Borac je dobro igrao odbranu, ali ni oni nisu imalu završni pas, iako su nekoliko puta iz grešaka Vojvodine i prekida ozbiljno pripretili.

Trener crveno-belih Nenad Lalatović uveo je u igru Melega, Babića i Sekulića, što je donelo pogodak, ali ne i poboljšanje u igri. Borac je nakon primljenog gola težište igre preneo na polovinu Vojvodine, imao je nekoliko izglednih šansi, što im se isplatilo golom u poslednjim trenucima utakmice.

Vojvodina je sada u seriji od sedam uzastopnih remija, računajući i kup utakmicu protiv Javora u Ivanjici.

Narednu utakmicu Vojvodina igra protiv OFK Beograda u gostima.

Ostale utakmice: Jagodina - Radnički Niš, Spartak - OFK Beograd, Partizan - Voždovac, Javor - Radnik Surdulica, Mladost Lučani - Čukarički, Novi Pazar - Crvena zvezda i Metalac - Rad.

Autor: 021.rs

Foto: Jelena Grlić

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.