Vojvodina izgubila u Ivanjici, burni protest Novosađana zbog suđenja

Izvor: Radio 021, 09.Dec.2016, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina izgubila u Ivanjici, burni protest Novosađana zbog suđenja

Fudbaleri Vojvodine poraženi su večeras u Ivanjici od Javora sa 2:1 u prvom meču 20. kola Superlige.

Slično duelu u Nišu, meč je obeležio glavni arbitar meča Bojan Nikolić.

Novosađani su poveli golom Malbašića u 29. minutu, ali je izjednačenje domaćem timu doneo pet minuta kasnije Bjedov. Gosti su ipak mogli do vođstva do kraja poluvremena, ali je stopostotnu priliku propustio Ašćerić.

U nastavku je Vojvodina i dalje bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bolja, ali nije uspela da iskoristi nekoliko odličnih prilika preko Paločevića.

Sporni trenutak dogodio se u 84. minutu kada je zbog prigovora sudiji što nije dosudio penal za Vojvodinu posle duela Kovačevića i Bjedova, arbitar Nikolić udaljio je sa klupe trenera crveno-belih Nenada Lalatovića. Samo tri minuta kasnije zbog prigovora na dosuđen slobodan udarac za Javor, drugi žuti, odnosno crveni karton dobio je Vladimir Kovačević.

Javor uspeva da iskoristi igrača više u poslednjim trenucima regularnog dela. Posle kontranapada, Milisavljević je šutirao sa 16 metara i pogodio bliži donji ugao Kordićevog gola. Zbog protesta, sudija Nikolić je sa klupe udaljio i pomoćnog trenera Vojvodine Dragana Šarca.

Vojvodina je na kolo pre kraja prvog dela prvenstva ostala na 42 boda, dok je Javor na deobi osmog mesta koje vodi u plej-of sa 29 bodova.

U subotu igraju:

Borac - Radnik (13)

Metalac - Voždovac (13)

Napredak - Mladost (13)

Rad - Novi Pazar (13)

Spartak - Bačka (13)

Crvena zvezda - Radnički (18)

U nedelju se sastaju:

Čukarički - Partizan (16.30)

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.