Vojvodina i dalje bez pobede u SEHA ligi

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2014, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina i dalje bez pobede u SEHA ligi

Rukometaši Vojvodine i dalje su bez pobede u regionalnoj SEHA ligi.

Večeras su na Slanoj bari odigrali u derbiju začelja sa ekipom Nekse iz Našica 26:26 što je možda i najpravedniji ishod ovog susreta.

Iako su gosti iz Hrvatske vodili u većem delu meča, Novosađani su uspeli da u 53. minutu povedu sa 25:23 pa se činilo da mogu do sva tri boda. Međutim, Marin Vegar je sa tri uzastopna gola doveo svoj tim nadomak trijumfa, a bod Vojvodini obezbedio je Marjanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
On je ujedno bio najefikasniji igrač sa 10 golova. Uz njega istakao se i Datukašvili sa šest, a s druge strane Nuić sa sedam golova.

Posle devet odigranih utakmica Vojvodina je sa tri osvojena boda poslednja na tabeli, a naredni meč igra 8. novembra kada u Novom sadu gostuje Tatran.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukomet: Vojvodina – Nekse 26:26

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2014

Rukometaši Vojvodine su večeras drugi put uzastopno igrali u SEHA ligi na domaćem terenu. Nakon poraza od metalurga, odigrali su nerešeno sa hrvatskim vicešampionom Nekse 26:26...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.