Vodovod za praznu kuću poslao račun od  18.000 dinara

Izvor: Radio 021, 04.Nov.2014, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodovod za praznu kuću poslao račun od 18.000 dinara

Za kuću u kojoj niko godinama ne živi, Draganu Gojiću stigao je račun za vodu od 18.147 dinara.

Po računici JKP "Vodovod i kanalizacija", Gojić je to potrošio za pola godine, a, kako on kaže, u kući u Ulici Jelena Kon 2 u Veterniku niko ne živi godinama i šaht je upravo iz tog razloga zavrnut.

- Od novembra 2012. do oktobra prošle godine potraživali su od mene 613 dinara, a godinu dana pre toga 524 dinara. Onda su mi u avgustu zaposleni u "Vodovodu" zamenili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vodomer, a da me o tome nisu obavestili - kaže Gojić.

Zbog razlike u računima zahtevao je da se prekontrolišu vodovodne cevi i sve instalacije u kući kako bi se ustanovilo da li je zbog mogućeg kvara došlo do uvećanja računa. Radnici su, kaže Gojić, ustanovili da kvara nema. Ipak, nakon toga na kućnu adresu mu stiže opomena pred tužbu. O svemu što se dogodilo Gojić će obavestiti zaštitnika građana od koga će zatražiti pravnu pomoć.

U "Vodovodu i kanalizaciji" za "24sata" kažu samo da je prilikom zamene vodomera ustanovljen utrošak od 18.147 dinara, te da dužnik može dug da otplati na više mesečnih rata.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.