Voda se povlači, šteta ogromna

Izvor: S media, 26.Jun.2010, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voda se povlači, šteta ogromna

Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić izjavio je danas da se situacija u područjima ugroženim poplavama u Srbiji stabilizuje, ali da je u Obrenovcu i dalje odredjen broj kuća pod vodom.

"U mestima Poljane i Draževac u blizini Obrenovca ostalo je oko 20 kuća pod vodom, dok se iz ostalih kuća voda povukla i za sada tamo više nema aktivnosti pripadnika sektora za vanredne situacije," rekao je Marić Tanjugu.

On je istakao i da je u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Novom Sadu u toku crpljenje vode u Prešernovoj ulici i u Sremskoj Kamenici, kod crkve i dodao da je tu reč o podzemnim vodama i da pripadnici sektora za vanredne situacije danas i tokom jučerašnjeg dana crpe vodu iz tih objekata.

Marić naglasio da je situacija stabilizovana na svim ostalim mestima u Srbiji, gde su proteklih dana bile poplave i izlivanja voda.

On je napomenuo da se očekuje da nivo vodostaja poraste i na Savi i na Dunavu do utorka, a da će zatim započeti opadanje, ali i dodao da taj rast neće ugroziti objekte, osim u okolini Beočina, gde je i nedavno bilo problema sa poplavama.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.