Izvor: Novine novosadske, 03.Sep.2012, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnici agencije “Sport travel” beže iz Novog Sada?

Jedna od Novosađanki koja je uplatila novac za letovanje turističkoj agenciji “Sport travel” za letovanje koje nikad nije realizovano, obratila se redakciji Novina novosadskih sa informacijom da vlasnice agencije planiraju da “pobegnu” iz Novog Sada.
Prethodno, Nikolina i Nataša Dabić, vlasnice agencije “Sport travel”, nisu se javljale na naše pozive, kako bi nam objasnile šta se desilo sa desetinom uplaćenih aranžmana građana koji su dobili informaciju da novac koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << uplatili nije stigao do hotela i apartmana i da im je letovanje propalo.
R.T. je pozvala našu redakciju navodeći da je danas telefonom dobila Nikolinu Dabić, koja joj je rekla da je “u sudu” i da će joj novac biti vraćen danas. Međutim, kako nam je ispričala prevarena sugrađanka, veza se nije prekinula i ona je načula razgovor svoje sagovornice u kom pominje odlazak iz Novog Sada. – Više od 20 minuta veza je ostala otvorena i čula sam kako se par njih dogovara o begu iz grada. Pominjale su Beograd, Vrnjačku banju, inostranstvo. Plašim se da je u pitanju čista prevara, kako smo i mislili i da ćemo ostati “kratkih rukava” – priča rezignirana Novosađanka kojoj je propao godišnji odmor i nekoliko stotina evra uplaćenih za letovanje u Grčkoj.

Kako smo saznali, nekoliko klijenata i danas je čekalo vlasnike ispred agencije “Sport travel”, ali bezuspešno.
Više o ovom slučaju čitajte na sledećem linku.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.