Vlahović dolazi na mesto prvog čoveka FK Vojvodina

Izvor: Radio 021, 23.Okt.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlahović dolazi na mesto prvog čoveka FK Vojvodina

Prema nezvaničnim informacijama portala 021, direktor privrednog društva "Dnevnik Vojvodina pres" biće novi predsednik UO FK Vojvodina.

On bi na tom mestu trebalo da nasledi Dušana Mijića, koji je ostavku podneo još krajem avgusta u paketu sa Dragoslavom Vukovićem koji je bio predsednik Nadzornog odbora. Od tada do danas klubom je upravljalo petočlana Radna grupa koju su sem Vlaović činili još Milan Đukić, Milan Đurić, Dragan Veljkov i Nenad Rončević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Dušan Vlahović za 021.rs nije želeo da potvrdi nezvaničnu informaciju, ali je nije ni demantovao. "Strpite se do sutra, na Skupštini će sve biti poznato", rekaao je Vlahović.

Menjaće se najverovatnije i direktor kluba, a novi treba da bude Darko Jevtić, koji je do sada tu funkciju obavljao u RK Vojvodina.

Skupština kluba održava se u utorak od 18 časova u prostorijama kluba u FC "Vujadin Boškov" na Veterniku. Podsetimo, na pretposlednjoj je za predsednika NO izabran Radovan Ivetić.

Tako će Vojvodina u utorak dobiti i četvrtog predsednika u svega dve sezone, a na toj funkciji menjali su se Zoran Šćepanović, Dragoljub Zbiljić, Dušan Mijić i sada najverovatnije dolazi Dušan Vlahović.

Neslavan je i rekord trenera koji su sedeli na klupi crveno-belih od ostavke Šćepanovića. Čak šestorica su vodili novosadsku ekipu - Nenad Lalatović, Dragan Ivanović, Aleksandar Veselinović, Radoslav Batak, Nenad Vanić i sada Vladimir Buač.

Ipak, najveći problem su finansije, odnosno dugovanja kluba, a navodno ona iznose 7,5 miliona evra.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.