Izvor: Radio 021, 25.Nov.2020, 16:25

Viši razredi osnovne i sve srednje škole prelaze na onlajn nastavu, bez zatvaranja vrtića

Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da je Krizni štab doneo odluku da viši razredi osnovnih škola kao i sve srednje škole, pređu na sistem onlajn nastave.

Tiodorović je rekao novinarima nakon sednice Kriznog štaba da je odlučeno da učenicima raspust počne 20. decembra i traje do 18. januara 2021. godine.

On je rekao da su odlučili da niži razredi osnovnih škola ostanu da rade po postojećem sitemu, dok će viši razredi i srednje škole >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << preći na onlajn nastavu do početka zimskog raspusta.

"Nastavnici će organizovano moći da kontaktiraju učenike koji treba da poprave ocenu", naveo je on.

Epidemiolog je rekao da neće biti zatvaranja vrtića, navodeći da za tim nema potrebe.

Prema njegovim rečima, fakultetima je preporučeno da "ko god može ide na onlajn nastavu". Tiodorović je kazao da se škole "ne zatvaraju" već se "prevode na manje rizičan, a moguć način rada" koji, kako je kazao, daje dobre rezultate.

Autor: Beta, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Viši razredi osnovnih i sve srednje škole prelaze na onlajn nastavu, bez zatvaranja vrtića

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2020

Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da je Krizni štab doneo odluku da viši razredi osnovnih škola kao i sve srednje škole, pređu na sistem onlajn nastave...Tiodorović je nakon sednice Kriznog štaba rekao da je odlučeno da učenicima raspust počne 21. decembra i traje do 18. januara...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.