Izvor: Radio 021, 01.Sep.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višesatna čekanja na prelazima sa Hrvatskom i Mađarskom

Na graničnim prelazima sa Mađarskom i Hrvatskom često dolazi do formirаnjа dužih kolonа vozilа zbog čega zаdržаvаnjа mogu biti višesаtnа i dužа u odnosu nа očekivana, saopštilo je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Putnička vozila na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom na izlaz čekaju sat vremena, a na ulaz 15 minuta. Zadržavanja vozila na teretnom terminalu tog graničnog prelaza je sat vremena. Putnička vozila na graničnom prelazu Bački Vinogradi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na izlazu čekaju 90 minuta, dok je na graničnom prelazu Đala zadržavanje sat vremena.

Na graničnom prelazu Horgoš 2 sa Mađarskom na izlaz se čeka dva sata, dok se na prelazu Kelebija na izlazu čeka pola sata. Teretna vozila na Kelebiji na izlaz čekaju sat vremena.

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom zadržavaju se sat vremena, dok je zadržavanje na graničnom prelazu Šid 90 minuta.

Putnička vozila na graničnom prelazu Sremska Rača sa Bosnom i Hercegovinom zadržavaju se sat vremena, zadržavanje na graničnom prelazu Gostun sa Crnom Gorom je takođe sat vremena.

Na graničnom prelazu Preševo sa Severnom Makedonijom zadržavanje na ulazu je 90 minuta, a isto toliko vremena je zadržavanje na izlazu. Putnička vozila na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom na ulazu se zadražvaju 20 minuta, dok je zadržavanje na izlazu 70 minuta.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.