Izvor: Radio 021, 24.Jan.2020, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 97.000 galona crnog vina iscurilo u reku u Kaliforniji

Više od 97.000 galona crnog vina iscurilo je iz velikih bačvi iz jedne vinarije i završilo u reci koja se uliva u Pacifički okean severno od zaliva u San Francisku.

Reč je o količini crnog vina kojom bi moglo da se napuni osam velikih cisterni, navodi stanica KTLA, koja posluje u sastavu CNN.

Nema izveštaja o pomoru ribe, ali kiselost vina će verovatno ubiti insekte kojima se ribe hrane, kaže izvršni direktor preduzeća za očuvanje reke Don Mekenhil.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Iz vinarije je za CNN rečeno da sprovode unutrašnju istragu i sarađuju sa nadležnim organima. "Duboko smo zabirnuti i činimo sve što je u našoj moći da zaštitimo vodne puteve", rekao je portparol.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.