Izvor: Radio 021, 02.Apr.2020, 18:30

Više od 120 PerSu marketa u nedelju otvoreno za penzionere

PerSu marketi i ove nedelje ponovo će otvoriti svoja vrata penzionerima u periodu od četiri do sedam časova ujutru.

Kao i prethodne nedelje, i ovog puta više od 120 maloprodajnih objekata biće otvoreno za sve starije građane.

"Trenutno u našim marketima nema problema sa snabdevanjem i robe ima dovoljno za sve, a to se posebno odnosni na osnovne životne namirnice. Što se bezbednosti tiče, toga dana sa redovnim radom nastavljamo od 07:30h, kako bismo izbegli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << susretanje starijih građana sa ostalim kupcima i kako bismo imali vremena da dezinfikujemo kompletan prostor i sve kontaktne površine", poručuju iz PerSu marketa.

Osim produženog radnog vremena u nedelju, PerSu marketi uveli su i dodatne mere zaštite u svoje markete i postavili zaštitne zavese na svim kasama koje u velikoj meri izoluju trgovce i smanjuju potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom na minimum.

Takođe, ispred svih objekata postavljene su dezobarijere za dezinfekciju đonova pre ulaska u market.

Spisak svih dežurnih PerSu marketa pronaći ćete OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Preko 120 PerSu marketa u nedelju otvoreno za penzionere

Izvor: 025info.rs, 03.Apr.2020, 09:10

PerSu marketi ponovo će otvoriti svoja vrata penzionerima, u nedelju 5. aprila, u periodu od 4 do 7 časova ujutru. Kao i prethodne nedelje, i ovog puta preko 120 maloprodajnih objekata biće otvoreno za sve starije građane, kako bi mogli nesmetano da obave svoju kupovinu u svim mestima u kojima ovaj...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.