Više od 1.000 taksista protestuje u Beogradu

Izvor: Radio 021, 23.Apr.2018, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 1.000 taksista protestuje u Beogradu

Više od 1.000 taksista iz cele Srbije okupilo se na uglu Kumodraške i Darvinove ulice, odakle su krenuli u protestnu vožnju po Beogradu.

Kao ključni razlog za organizovanje protesta, taksisti navode izostanak odgovora Vlade Srbije na njihove zahteve, odnosno, kako kažu, nerešavanje urgentnih i ključnih problema taksista u zemlji.

Protestna vožnja, odnosno nepregledna kolona taksi automobila sada se proteže duž Vojvode Stepe, a taksisti će potom preko Autokomande >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i Slavije, doći do Nemanjine. Ideja je, kako objašnjavaju, da blokadom glavnih gradskih ulica skrenu pažnju javnosti, ali pre svega vlasti, na probleme sa kojima se suočavaju u radu.

Taksisti će se ispred Vlade zaustaviti i zadržati 15 minuta, a potom će napraviti krug oko železničke stanice i istom trasom se vratili na mesto gde je protest počeo.

Protestnu vožnju obezbeđuje policija. U delovima grada kuda protestna kolona prolazi je velika gužva u saobraćaju.

Autor: N1

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.