Viber nestalog Mateja Periša nakon 22 dana potrage sinoć je bio aktivan

Izvor: Luftika.rs, 22.Jan.2022, 11:16

Viber nestalog Mateja Periša nakon 22 dana potrage sinoć je bio aktivan

Mladić Matej Periš iz Splita koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra ove godine i dalje nije pronađen i pored opsežne potrage svih policijskih snaga. Na društvenim mrežama se nedavno pojavila uznemirujuća informacija da je nakon 22 dana njegov Viber profil ponovo bio dostupan.
Pojavljuju se raznorazni komentari, a jedno od objašnjenja koje se može pročitati glasi da je verovatno policija aktivirala njegov nalog kako bi proverila sve komunikacije koje je Matej >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << imao uoči nestanka. Poslednji put njegov Viber profil bio je aktivan sinoć u 21 i 53.
Ovo su neke od objava koje se mogu pronaći.
Printscreen Prema podacima koje je policija prethodno objavila, signal njegovog telefona poslednji put je ‘uhvaćen’ u blizini Velikog ratnog ostrva, kod ušća Save u Dunav.
Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera sa trase kretanja Periša i okoline i na osnovu njih napravili rekonstrukciju njegovog kretanja, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1.43 sati do momenta silaska u reku Savu, u 1.52 sata posle ponoći, odakle mu se gubi svaki trag.
Poslednji snimak sa sigurnosnih kamera izazvao je najveću misteriju. Lociranjem Matejevog telefona preko baznih stanica, indikativno je bilo kretanje jednog objekta u reci Savi, a vreme i trasa kretanja ovog objekta se poklapa sa kretanjem Periševog telefona.
Kako se veruje, telefon je bio u Matejevom džepu kada je on ušao u ledenu Savu kod Beograda na vodi, a poslednji signal je uhvaćen oko kilometar i po nizvodno. Na prikazanom video snimku u kadru koji pokazuje ušće Save u Dunav, jasno se vidi objekat koji se kreće niz reku, a vreme i mesto se poklapaju sa kretanjem Matejevog telefona.
Izvor: Direktno.rs
Splićanka Maja o odnosu sa Matejom: Spremna sam krv i kosu da dam samo da skinem ljagu sa svog imena

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA ZNA SVAKI KORAK MATEJEVIH DRUGOVA! Rekonstruisan svaki minut boravka Splićanina u Beogradu - najiskusniji policajci tragaju i ako je SVE MANJE NADE DA JE ŽIV?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022

23. dan potrage za nestalim Splićaninom..Ono što je od samog početka najviše intigriralo javnost u ovom slučaju, jesu prijatelji nestalog Splićanina, koji su sa njim 30. decembra došli u Beograd i koji su sa njim bili u klubu u Beton hali iz kog je Matej nestao bez traga. Sa šestoricom momaka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.