Izvor: Radio 021, 19.Okt.2020, 13:39

Venčanje organizovano u bolnici zbog svekra obolelog od korone

Izraelac (56) oboleo od virusa korona imao je retku priliku da prisustvuje svadbi svog sina, iako je hospitalizovan, pošto je bolnica u Jerusalimu dozvolila da se ceremonija venčanja održi u njihovom dvorištu, preneo je danas AP.

Video snimak koji je napravio Hadasah medicinski centar prikazuje kako mlada, iza koje idu dve žene koje drže sveće, hoda ka tradicionalnoj nadstrešnici postavljenoj u bolničkom krugu. Na snimku se vidi i muzičar koji peva tradicionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << jevrejsku muziku, kao i bračni par okružen gostima sa maskama.

Svadbi je prisustvovalo i nekoliko fotoreportera.

Ponosni tata je gledao sa prozora ceremoniju venčanja, a hospitalizovan je još u septembru jer ima teži oblik Covid-19.

Na video snimku se vidi i on, kako sedi na krevetu pored prozora okićenog balonima i gleda svadbu, držeći masku sa kiseonikom, dodaje AP.

Jad Avraham, volonter u bolnici koji je pomogao da se organizuje venčanje, rekao je da je otac imao šešir koji nose ortodoksni Jevreji u posebnim prilikama, ali nije imao snage da nosi tradicionalno odelo za ovu priliku.

Bolnica je u nedelju saopštila da je venčanje održano uz poštovanje svih preporuka Ministarstva zdravlja.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KORONA SVADBA U BOLNICI! Nesvakidašnji momenat među obolelima od korone: Svet ovo do sada nije video!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020

Svadbi je prisustvovalo i nekoliko fotoreportera..Izraelac (56) oboleo od korona virusa imao je retku priliku da prisustvuje svadbi svog sina, iako je hospitalizovan, pošto je bolnica u Jerusalimu dozvolila da se ceremonija venčanja održi u njihovom dvorištu...Video snimak koji je napravio Hadasah...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.