Izvor: Luftika.rs, 12.Feb.2021, 18:48

Velja i ekipa mučili Goksija 5 dana, odrubili mu glavu, sliku poslali njegovom šefu?!

Policija je u bunaru kod vikendice u Ritopeku našla lobanju za koju se sumnja da pripada navijaču Goranu Veličkoviću, koga su navodno oteli i ubili Veljko Belivuk, Marko Miljković Mare i pripadnici njihove kriminalne grupe.
Policija je tokom višednevnog uviđaja i pretrage vikendice u Ritopeku kod Beograda, za koju se sumnja da je bila mesto najmanje tri ubistva koja su počinili, kako se sumnja, Veljko Belivuk, Marko Miljković Mare i članovi njihovog surovog klana, u bunaru pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ljudsku lobanju, za koju se sumnja da pripada Goranu Veličkoviću Goksiju, navijaču Partizana.
Prema nezvaničnim saznanjima, policija je isušivala bunare u okolini vikendice strave, a u jednom od njih našli su ostatke raskomadanog tela.
“Lobanja je poslata na analizu i čekaju se rezultati”, kaže izvor.
Nestao u avgustu 2020.
Prema njegovim rečima, Goran Veličković je otet početkom avgusta 2020, a poslednji put je viđen u Višegradskoj ulici u centru Beograda.
Njegov nestanak je prijavila supruga, objasnivši da je Goksi rekao da ide da se nađe s nekim drugom, ali da se kući nije vratio, prenosi Mondo.
Velja Nevolja pao zbog Vučićevog prijatelja Zvonka Veselinovića

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Velja Nevolja u napadu na Pink Pantere (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 12.Feb.2021

Pripadnik pljačkaške grupe Pink Panter Milan Ljepoja, za čije je ubistvo osumnjičen Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, nije jedina osoba iz redova poznatih pljačkaša dragulja koji se našao na Belivukovoj listi za odstrel!. Da je nekadašnji šef “Pink Pantera” u Srbiji Milan Ljepoja iz Niša...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.