Izvor: Radio 021, 25.Dec.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki novogodišnji popusti na najnovije Play Station konzole u Dr Techno

Sa novogodišnjim praznicima stigao je i zimski raspust za tinejdžere, a veliki broj njih vreme će provesti uz omiljene video igre. Da bi im vreme proteklo u što kvalitetnijoj zabavi, možete da ih obradujete novim Play Station konzolama i video igrama, koje se u prodavnicama Dr Techna nalaze na velikoj akciji.

Malo je stvari koje bi klince i tinejdžere obradovale više od igranja omiljenih igara poput FIFA 20, Fortnitea, God of War ili Spidermana, na novim Play Station 4 konzolama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << U duhu božićnog i novogodišnjeg darivanja, Dr Techno je odlučio da svojim kupcima daruje velike popuste u akciji koja traje do kraja 2019. godine.

Ponuda konzola i igara je više nego zanimljiva.

Ukoliko želite novi Play Station 4 od 500 Gigabajta, a uz to vam je dete fan, ili ste i sami fan, globalno popularne video igre Fortnite, ovu konzulu s poklonom možete da dobijete po ceni od samo 26.999 dinara. Praznični popust na ovoj konzoli je čak 35 odsto.

Nešto jaču konzolu, Play Station 4 Pro Gamma Chassis od jednog Terabajta možete da kupite po ceni od 38.999, dok Play Station 4 Pro od jednog Terabajta uz najnoviju popularnu franšizu FIFA 20 možete da dobijete po ceni od 44.999 dinara. Detaljnije o ovim konzolama i njihovim specifikacijama možete da pročitate OVDE.

Na sniženju se nalazi i 17 video igara, koje su snižene i do 50 odsto. Tako se po ceni od samo 1.799 dinara mogu naći igre kao što su GT Sport, God of War, Last of Us, Horizon Zero Dawn, Ratchet and Clank, Nioh, LittleBigPlanet 3.

Praznici su spustili cenu i popularne Death Stranding na 5.999. Days Gone se do kraja godine mogu kupiti za 4.799, Gran Turismo Sport Spec II za 2.999, dok je uvek voljenom i zanimljivom Spidermanu ST prepolovljena cena na samo 2.499 dinara. Kompletnu ponudu sniženih video igara možete da pogledate OVDE.

Nove konzole mogu se naći na tri prodajna mesta u Novom Sadu – Park City (Narodnog fronta 21), Tržnom centru BIG i u novootvorenoj radnji Boulevard na Bulevaru oslobođenja 79. Upravo iz objekta na Bulevaru oslobođenja možete da započnete pripreme za gejmersku 2020. godinu sa svojom decom. Objekat se prostire na tri sprata i dok razgledate belu i kućnu tehniku tinejdžeri mogu da se opuštaju u gejmerskom kutku, upoznaju se sa novostima iz sveta video igara i isprobaju najmodernije stolice za gejming.

Više informacija o ponudi i popustima možete da dobijete na sajtu Dr Techna, ali i pozivom na neki od brojeva telefona: 021/ 382 60 21, 021/ 23 19 109 i na 021/ 27 00 390.

Autor: Zakupljeni prostor

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.