Izvor: Radio 021, 08.Mar.2019, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Velika reforma" Državnog posla 14. marta u Srpskom narodnom pozorištu

Predstava "Velika reforma" popularnog novosadskog tria iz Državnog posla biće izvedena ponovo 14. marta u Srpskom narodnom pozorištu.

Dejan, Dimitrije i Nikola osim redovnog TV serijala, ponovo zabavljaju publiku širom sveta i živim nastupima.

U predstavi ćemo saznati šta je snašlo naše arhivatore na pragu promena i tranzicije u novo Evropsko društvo, i kako su oni reagovali na promene. Naravno, smeh i zabava su zagarantovani za svakog posetioca.

Novu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << predstavu je, kao i prethodnu režirao novosadski reditelj Petar Jovanović, dok je scenografiju radila Vladislava Munić, a autori teksta su sami glumci, Nikola Škorić, Dimitrije Banjac i Dejan Ćirjaković.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni SNP-a, a predstava počinje u 20 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.