Velika količina smeća zapušila kanalizaciju na Limanu 4 i uzrokovala smrad

Izvor: NoviSad.com, 17.Maj.2022, 13:19

Velika količina smeća zapušila kanalizaciju na Limanu 4 i uzrokovala smrad

Radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ danas su čistili kanalizacionu mrežu na Limanu 4, između ulica Ive Andrića i Banović Strahinje, a i otpušavali su slivnike koji su bili zagušeni usled nagomilanog đubreta kojem nije mesto u...

Nastavak na NoviSad.com...






Povezane vesti

OTKRIVENO ZAŠTO SE NA LIMANU DANIMA OSEĆAO NEPRIJATAN MIRIS Radnici vodovoda otvorili slivnike i šahtove, zaprepastili se na šta su naišli (FOTO)

Izvor: Blic, 17.Maj.2022

Prethodnih dana između ulica Ive Andrića i Banović Strahinje na Limanu 4 širio se nesnosan smrad, a kako navode iz JKP "Vodovod i kanalizacija", to se dogodilo usled slabe propusne moći kanalizacionih cevi čiji se kapacitet znatno umanjio zbog čepa koji se stvorio od nagomilanog smeća.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviSad.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviSad.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.