Vegetarijanska kuhinja u Novom Sadu

Izvor: Luftika.rs, 24.Feb.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vegetarijanska kuhinja u Novom Sadu

Gde u Novom Sadu možete uživati u ukusnim vegetarijanskim jelima? Predstavljamo vam neke od vegetarijanskih kuhinja u našem gradu.
Kombinat Svemu tome su se pridružili i sveže ceđeni sokovi, aromatizovane limunade, a kad uzmete jelovnik … magija se nastavlja i odmotava. Ostavivši sendviče za neki “brži dolazak” (mada je celokupna ponuda dostupna i u opciji “za poneti”).
Dakle: sveže u svakom pogledu i svakom detalju, sasvim novo i neformalno, a opet jako kvalitetno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << drugačije i baš onako kako je i napisano u sloganu Kombinata: “food made with care”. Aderesa: bulevar Mihajla Pupina 5.
Foto: Aleksandar Milutinović Restoran Inspiracija Ovaj restoran se može pohvaliti zanimljivim enterijerom, ljubazim osobljem, otmenim gostima, prijatnom atmosferom i nesvakidašnjim jelovnikom na kojem se nalaze i vegetarijanska jela.
Foto: Studio Kamasi Corso Ovo je jedno od najpopularnijih jela u ovom kafe restoranu, a osim po bifteku Novosađanima je Corso dobro poznat i po velikom izboru pasta, pica, različitih vrsa ribe, obrok salata i sendviča.
Teglas Tegla’s bar Novi Sad u ulici Narodnog fronta jedinstveno je mesto gde možete kupiti zdravu obrok salatu u tegli. Salata u tegli može biti idealan obrok.  Salate su podeljenje na vegeterijanske, posne ili sa mesom, pa svako može da odabere ono što mu najviše prija.
Jelena Garić Vege & Vegan organic food Restoran veganske i vegetarijanske kuhinje koji se nalazi u Jevrejska 16 u pasažu preko puta Sinagoge. Ovo je još jedno mesto gde će se vegetarijanci osećati kao kod kuće. Mirno mesto, a hrana je kobinovana i sveža.
Vegetarijancima više nije toliko teško da nađu mesta u Novom Sadu na kojima mogu uživati u vegetarijaskim obrocima.
Više o vegetraijanskim fast food obrocima

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.