Veče ženskog preduzetništva o prodaji preko interneta danas u Radio kafeu

Izvor: Radio 021, 18.Maj.2017, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče ženskog preduzetništva o prodaji preko interneta danas u Radio kafeu

Veče ženskog preduzetništva održaće se danas 18. maja u Radio kafeu.

Sa preduzetničkim iskustvom govoriće preduzetnice Mirjana Komazec i Indira Popadić. 

Mirjana Komazec je vlasnica firme Komel, prodavnice rezervnih delova za belu tehniku, elektromaterijal i vodovod. Pričaće o tome kako je započela svoj biznis, koji se razvija od pre pet godina, i koliko joj je pokretanje web shopa pomoglo u podizanju prodaje.

Sertifikovani poslovni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << konsultant Indira Popadić pričaće o  svom iskustvu u online prodaji i o svom priruččniku za preduzetnice. Govoriće i o tome kako pronaći svoju biznis ideju, definisati viziju, misiju i strategiju poslovanja. Govoriće i o analizi trzišta na kojem treba da se plasira proizvod, swot analizi, definisanju ciljne grupe za svoj proizvod ili uslugu.

Tribina počinje u 19 sati.

Prijatelj tribine je Societe Generale banka.

Banka je na tržištu prepoznata po segmentnoj ponudi koja u fokus stavlja klijenta i njegove individualne zahteve a koja zavisi od specifičnih potreba kako pojedinaca u radu sa stanovništvom, tako i u privrednom sektoru od različitih delatnosti u kojima preduzetnici posluju.

U okviru segmentne ponude, Societe Generale preduzetnicima omogućava povoljne uslove finansiranja i pakete proizvoda i usluga koje su prilagođene njihovim potrebama. Profesionalcima iz podsegmenata delatnosti u zdravstvu (privatne prakse, stomatolozi, veterinari), odnosno pravno finansijskih poslova (advokati, notari, knjigovodstvene agencije, IT preduzetnici) na raspolaganju su krediti u saradnji sa Evropskom investicionom bankom (EIB), sa rokom otplate do 10 godina.

Fondacija 021 u okviru "Ženskog preduzetničkog biznis kluba" organizuje okupljanja na kojima preduzetnice imaju priliku da se međusobno upoznaju i povežu, razmene iskustva i znanja i ostvare poslovne kontakte.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

FOTO: Veče ženskog preduzetništva o efikasnoj prodaji preko interneta

Izvor: Radio 021, 19.Maj.2017, 07:19

Veče ženskog preduzetništva o prodaji preko interneta održano je u Radio kafeu, a o preduzetničkom iskustvu govorile su Mirjana Komazec i Indira Popadić...Mirjana Komazec je vlasnica firme Komel, prodavnice rezervnih delova za belu tehniku, elektromaterijala i materijala za vodovod. U poslu je,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.