Vatrogasci izvlačili mladića iz BMW-a posle sudara

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2015, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatrogasci izvlačili mladića iz "BMW-a" posle sudara

Pet osoba lakše je povređeno u dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile tokom jučerašnjeg dana.

Tri mladića lakše su povređena u sudaru koji se oko 14 časova dogodio na raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Branka Bajića.

Kako se saznaje, do nezgode je došlo kada je beli "BMW" naleteo na "mercedes", koji je stao na pešačkom prelazu da propusti pešake. Vozač "mercedesa" je nepovređen, dok su vozača "BMW-a" vatrogasci izvukli iz vozila. Trojica lakše povređenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mladića, koji su se nalazili u "BMW-u", na licu mesta su pregledani i prevezeni u Urgentni centar.

Nešto pre 21 čas došlo je do saobraćajne nezgode na Temerinskom putu, u kojoj su povređena dva mladića. Pregledani su na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je obavila ukupno 86 intervencija tokom poslednja 24 sata, a najviše tegoba imali su hronični plućni i srčani bolesnici.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.