Izvor: Luftika.rs, 01.Jul.2022, 12:25

Vaspitačica iz pakla ubila 11-mesečnu bebu sredstvom za čišćenje cevi jer je plakala

Znamo da se deci u vrtiću svašta može desiti, pa se ponekad se mališani ozlede, uprkos budnom oku negovateljica.
Međutim, jedna čudovišna vaspitačica iz francuskog grada Liona, prevazišla je svojim stravičnim postupkom radnju bilo kojeg horor filma.
Naime, ona je ubila jedanestomesečenu bebu jakim dezinfekcionim sredstvom za čišćenje odvoda, jer, kako je rekla, nije mogla više da podnese plač nesrećnog deteta.
Radnici Hitne pomoći koji su došli na mesto ubistva >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << rekli su da je devojčica pronađena bez znakova života u vrtiću u Lionu i da je odmah prebačena u bolnicu.
Uprkos svim pokušajima reanimacije, dete je preminulo, prenosi Feniks Magazin.
Istražitelji su prvobitno sumnjali na nesreću, ali je ubrzo postalo jasno da je bebu ubila vaspitačica, prenosi Nova.
„Vaspitačica je delovala pod naletom besa“, piše lokalni list Le Progres i dodaje da je ona inspektorima otkrila istinu.
„Dala je detetu da popije tečnost za čišćenje odvoda. Dete je neprestano plakalo, a 27-godišnjakinja je rekla da ‘ne može više to da sluša'“, navodi se.
Prema Le Progres-u, tečnost koju je dala devojčici bila je DesTop, moćno sredstvo za čišćenje odvoda.
Advokat vaspitačice rekao je lokalnoj televiziji BFMTV da u njenim postupcima nije video nameru da ubije bebu. Vaspitačica tvrdi da je bebi slučajno dala otrovnu tečnost i da je samo „htela da je smiri“.
Istraga je u toku.
Izvor: Nova
Deca u vrtiću pojela keksiće sa marihuanom, ponašala se letargično i imala crvene oči

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.