Izvor: Radio 021, 06.Sep.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredni polasci autobusa za Grožđebal

Vanredni prevoz autobusima GSP-a organizuje se u petak, subotu i nedelju, 6, 7. i 8. septembra, zbog Grožđebala u Sremskim Karlovcima.

Autobusi će po potrebi iz Novog Sada (sa platoa ispred Železničke stanice) saobraćati od 17 časova, dok će povratak iz Sremskih Karlovaca biti organizovan od 23 časa (po potrebi).

Na vanrednim polascima neće važiti pretplatne karte, a cena prevoza biće kao i redovna cena na relaciji Novi Sad - Sremski Karlovci i iznosiće 135 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dinara. Osim u vozilu kod vozača, karte će moći da se kupe od 17 časova na dodatno otvorenom prodajnom mestu na platou kod novosadske Železničke stanice (stajalište linije 64), te u Sremskim Karlovcima od 21:30 časova u miniubusu koji će biti postavljen ispred tamošnje Železničke stanice.

Angažovani autobusi na vanrednom prevozu biće obeleženi plakatom "Karlovačka berba grožđa 2019".

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.