VLADIMIR CORBIN POKREĆE NOVI SAD! (AUDIO)

Izvor: PartyClips.net, 05.Dec.2010, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADIMIR CORBIN POKREĆE NOVI SAD! (AUDIO)

Nemačka rave groznica, razvijanje i rast uz novi talas, techno i njegove posledice, ljubav prema muzici i jedan čovek na pravom mestu u pravo vreme. Dragi naši predstavljamo vam Vladimira Corbina.

Još ranih 90-ih upao je u vrtlog Maydayaa i Loveparadea odakle je krenuo da stvara svoje veze sa scenom širom Nemačke. Sada već davne 93. god. organizuje event Stay Tune, koji tokom godina prerasta u najveći indoor party u Štutgartu sa preko 5000 posetilaca.
Godina 2002. ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << značajan preokret za njega jer kao izdavač preuzima poznati štutgartski magazin Sub Culture koje uspešno vodi i danas. Istovremeno počinje mnogo intezivnije da se bavi DJ-ingom i vrlo brzo razvija svoj prepoznatljiv zvuk. U Corbinovim setovima oseti se atmosfera Berlina, sirova energija Detroita, i veseli groove Chicago housea. Njegovog zvuk je kako kaže, eklektičan spoj deepa, techa i modernog techna.
Do sada je nastupao sa velikim brojem eminetnih DJ-eva kao što su: Ante Perry & Sebbo, Onur Ozer, Dapayk, Marc Romboy, Etienne De Crecy, Jesse Rose, Ida Engberg, John Dahlback, D. Diggler, P.Toile, Stephan Bodzin, Gamal Kabar... i na tome se ne zaustavlja. Kako vreme odmiče, Vladimir vredno radi na svojoj produkciji i izdaje za labelove kao što su Hertzklopfen, Deep Pulp...

Vladimir je rodom iz Novog Sada i domaćoj publici premijerno će se predstaviti u petak 10.12. u VIP-u Compressora. Za dobrodošlicu i zagrevanje zaduženi su Damir Zekiri i Gregor | AlterNacija. Kvalitetna muzika i atmosfera evropskih UDG clubova su više nego dovoljan motiv za sve Vas novosadske clubere da nas posetite i proverite šta Vladimir ima svima da nam kaže.
LINE UP: Vladimir Corbin | Hertzklopfen, Deep Pulp
Damir Zekiri
GregoR | AlterNacija
ULAZ: do 1h 100 din.
od 1h 200 din.
Vladimir Corbin
Gregor

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.