Izvor: Radio 021, 25.Nov.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Završena nova zgrada RTV na Mišeluku

Izgradnja nove zgrade Radio-televizije Vojvodine na Mišeluku završena je, a danas je pušten signal iz ovog objekta, saopšteno je u Pokrajinskoj vladi.

Radove vredne 3,2 milijarde dinara finansirale su Vlada Srbije i Pokrajinska vlada.

Radovi su započeti u avgustu 2017. godine rušenjem i uklanjanjem ostataka zgrade srušene tokom NATO bombardovanja.

"Izrada projekta i realizacija tri faze izgradnje, kao i stručni nadzor, podrazumevali su najzahtevnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << građevinske, hidrotehničke, elektroenergetske, telekomunikacione, mašinske i instalacione radove, kao i završetak saobraćajnica oko objekta. U toku je i nabavka najsavremenije opreme vredne 569 miliona dinara, koju takođe finansiraju Pokrajinska vlada i Ministarstvo kulture i informisanja, dok je sredstva za parterno uređenje i komunalno opremanje obezbedio Grad Novi Sad", poručuju u Pokrajinskoj vladi.

U ovoj zgradi od 17.350 kvadrata radiće 1.500 zaposlenih, a emitovaće se program na srpskom jeziku i 15 jezika nacionalnih manjina.



Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.