VIDEO - Vučićević: Ovo nije demokratija; Čomić: Ovo nisu novine

Izvor: Radio 021, 28.Mar.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO - Vučićević: Ovo nije demokratija; Čomić: Ovo nisu novine

Na konferenciji Demokratske stranke se pojavio i vlasnik i glavni urednik lista Informer Dragan Vučićević.

Gordana Čomić je prišla Vučićeviću kako bi ga ispratila do izlaza iz prostorija DS, a pogledajte kako je tekao njihov razgovor.



Napad na članove DS pokušaj ubistva

Predsednik Demokratske stranke Bojan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Pajtić ocenio je na prethodnoj konferenciji da je napad na poslanike i članove te stranke prilikom predizborne kampanje na Zvezdari pokušaj ubistva ipozvao Tužilaštvo da reaguje.

Predsednik DS je rekao na konferenciji za novinare u Beogradu da je za atmosferu linča i nasilja, kao i govor mržnje koji se prema demokratama pojavljuje u svakom saopštenju SNS, kao i izjavama lidera te stranke i njegovih saradnika odgovoran Aleksandar Vučić. On je dodao da se "nasilje koje se četiri godine dešava u medijima sada samo prelilo na ulicu".

"Juče u centru Beograda došlo je do pokušaja ubistva poslanika Nataše Vučković, Balše Božovića, Dragana Šutanovca i ministra vlade u senci Ivana Stefanovića. Kada jedan huligan držiu u ruci razbijenu flašu, kada drugi drži nož, kada treći podstiče na ubadanje i propadanje to jeste klasičan primer pokušaja ubistva i zahtevamo od Tužilaštva da u tom smislu reaguje", rekao je Pajtić.

On je kazao da je ovo 97. po redu napad na članove DS u četiri godine i da su na njega reagovale institucije, jer je postojao snimak i nije bilo moguće izbeći reakciju. Predsednik DS je kazao da je očigledno da napadači juče na Zvezdari nisu bli tu slučajno i postavio pitanje ko je organizovao grupu huligana koja je napala članove te stranke.

Pajtić je zatražio da nasilje prestane zbog građana Srbije i dodao da DS neće odgovarati govorom mržnje i "istom merom".

DS objavila nemontirani snimak napada

Demokratska stranka objavila je necenzurisani snimak napada na funkcionere DS Dragana Šutanovca, Natašu Vučković i Balšu Božovića.

Na snimku se vidi kako jedan od uhapšenih simpatizera SRS Igor Milikić dovikuje uvredljive reči i psuje Šutanovca koji mu prilazi i kako se unose jedan drugom u lice.



Autor: N1/Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.