Izvor: Radio 021, 16.Jul.2019, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Veliki požar na Pagu, evakuisano 10.000 ljudi

Velik požar buknuo je oko 1 čas posle ponoći u borovoj šumi na plaži Zrće kod grada Novalja na ostrvu Pag, javila je policija.

U toku je gašenje. Kako je za hrvatski N1 kazala portparolka policijske uprave ličko-senjske Maja Brozičević, evakuisano je oko 10.000 ljudi jer se na mestu koje je zahvatio požar održavao Fresh Island festival.

Požar gase tri aviona i brojni vatrogasci, na terenu su pripadnici JVP Zadar, DVD Poljana, vatrogasci ličko-senjske županije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Jaka bura otežava gašenje vatre koja se proširila do puta Novalja-Pag.

Fresh Island is lit. I mean on fire pic.twitter.com/g4GXsfQXfF

— 9bills.co.uk (@9bills) July 15, 2019

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Požar na Pagu pod kontrolom vatrogasaca

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jul.2019

Hrvatska policija je saopštila da je požar koji je tokom noći izbio u šumi uz plažu na ostrvu Pagu stavljen pod kontrolu vatrogasaca...Požar je i dalje aktivan, ali više ne ugrožava ljude i objekte na plaži Zrće u mestu Novalja...Tri protivpožarna aviona "kanader" koja su jutros učestovala...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.