Izvor: Radio 021, 13.Jan.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Usred pustinje kamionom pregazio čoveka i nastavio dalje

Andrej Karginov (42), vozač kamiona koji je 2014. pobedio na reliju Dakar, ove godine je nakon pet etapa bio treći s vrlo dobrim šansama za novi uspeh, ali one više ne postoje.

Naime, Karginov je svojim tri tone teškim kamionom uleteo među grupu navijača, a naježe je stradao 60-godišnji Južnoafrikanac koji je pregažen.

Taj čovek je hitno prebačen u najbliži peruanski grad Arequipu u bolnicu, a srećom povrede nisu opasne po život već je reč o lomu potkolenice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Međutim, organizatori su odmah nakon nezgode odlučili da Karginova izbace sa takmičenja jer se nije zaustavio nakon što je pregazio muškarca.

"Karginov nije bio ni svestan da je pregazio muškarca. Na usponu se nalazila grupa od pet gledalaca, četvorica su uspela da pobegnu, dok se peti sapleo i pao, a preko njegove noge Karginov je prešao zadnjim točkom kamiona. Naravno, Andrej to nije ni video. Bio je uspon i u tom trenutku jedino šta vidite je nebo i vrh brda. Pa, on je za nesreću saznao tek kasnije", rekao je Vladimir Čagin, šef tima u kojem je Karginov.

Trenutak kada Karginov naleće na muškarca možete pogledati u 5:09 minutu videa.



Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.