Izvor: Radio 021, 02.Dec.2018, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Umesto u banku, upali u igraonicu

Dva muškarca u Mančesteru upala su u "eskejp rum" (tematska soba namenjena zabavi, iz koje učesnici treba da pobegnu nakon što reše zagonetke), misleći da se radi o pravoj banci.

Snimljeni su kako preturaju po svim pregradama i policama. Burgijama su otvarali sefove, ali u njima nisu našli novac, već samo kartice sa tragovima i zagonetkama koje učesnici treba da reše.

"Izgleda da su mislili da je prava banka u pitanju. Naravno nisu našli ništa osim zagonetki. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Možda nisu nnikad ranije bili u eskejp rumu ili nisu znali šta je to, ali izgledali su potpuno zbunjeno", rekao je menadžer ovog zabavnog centra Ijan Paunel.

Lopovi su na kraju uzeli nešto para iz kase igraonice, ali su pritom napravili veliku štetu.

Napravili su i nekoliko velikih glupih grešaka. Naime, oni su snimljeni bezbednosnim kamerama, a jedan od njih je pio sok i ostavio limenku, pa policija sada ima i DNK jednog od njih, zbog čega se nada da će ih uskoro uhapsiti.



Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.