VIDEO: Učiteljica kupila bicikle svim đacima u školi

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2017, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Učiteljica kupila bicikle svim đacima u školi

Učiteljica iz Južne Karoline sakupila je više od 80.000 dolara i kupila 650 bicikala, za svakog đaka u svojoj školi.

Kejti Blomkvist, učiteljica u osnovnoj školi u Nort Čarlstonu, počela je onlajn kampanju za sakupljanje novca posle Praznika rada u septembru prošle godine s ciljem da sakupi 65.000 dolara. Ideju je dobila kada joj je jedan đak rekao da je želeo bicikl, ali da porodica nije mogla da mu kupi.

Blomkvist je dobila veliku podršku, a među donatorima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su bile velike korporacije, kao i domaćin televizijske emisije Stiv Harvi.

Učiteljica je u četvrtak ujutru iznenadila decu kada im je pokazala bicikle na školskom parkingu.



Autor: Beta/ foto: Pixabay

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

(VIDEO) OVU UČITELJICU DOBRO ĆE UPAMTITI: Zbog želja jednog đaka ona je učinila čudo!

Izvor: Kurir, 02.Apr.2017, 08:04

...Kejti Blomkvist, učiteljica u osnovnoj školi u Nort Čarlstonu, počela je onlajn kampanju za sakupljanje novca posle u septembru prošle godine s ciljem da sakupi 65000 dolara..Na ideju je došla kada joj je jedan đak rekao da je želeo bicikl, ali da porodica nije imala novac da mu ga kupi Blomkvist...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.