Izvor: Radio 021, 18.Apr.2021, 20:27

VIDEO: Trgovinski lanac asfaltirao i stabla, prijava podneta inspekciji na hitno postupanje

Gradska opština Rakovica reagovala je na žalbe građana koji su prijavili da je asfaltirana površina između stabala u ulici Velizara Stankovića na Miljakovcu, te je na teren izašla komunalna inspekcija.

Oni su ovom prilikom utvrdili da je površina u javnom korišćenju sveže asfaltirana, čime se sumnja da su ugrožena stabla na toj lokaciji.

Prijava je prosleđena Građevinskoj inspekciji Beograda u čijoj naadležnosti je ovaj problem na hitno postupanje, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << će Gradska opština Rakovica biti u kontaktu sa gradskom građevinskom insprekijom i insistiraće da se utvrde sve okolnosti, i da se, ukoliko postoji osnov za to, protiv počinioca podnesu odgovarajuće prijave, napisao je u objavi na fejsbuku Jovan Simić, žitelj ovog naselja koji je objavio video asfaltiranog drveća.

Podsetimo da je Simić ranije objavio video na kojem se može videti kako je trgovinski lanac ispred prodavnice koja tek treba da se otvori na Miljakovcu, asfaltirao i stabla.

"Pozivam ljude iz ovog trgovinskog lanca da što pre nađu bolje rešenje za drveće i da opet urede plato ispred svoje prodavnice, ne sumnjam da su ovo mogli da urade na mnogo bolji način. Ovo je katastrofa. Javlja mi se mnogo komšija i prijatelja sa Miljakovca, svi su zgroženi, i nakon što ova firma bude ispravila ovu grešku, očekujemo i da posade nove sadnice negde u našem kraju, kako bi se iskupili. Miljakovac je jedan od najzelenijih i najlepših delova Beograda i to treba čuvati", poručio je Simić.

View this post on Instagram

A post shared by Jovan Simić (@simic33)

Autor: Nova.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.