Izvor: Radio 021, 21.Jan.2021, 08:05

VIDEO: Švarceneger primio vakcinu protiv korone - "Pođite sa mnom ako želite da živite!"

Bivši guverner Kalifornije, poznati holivudski glumac Arnold Švarceneger vakcinisao se protiv kovida19 i apelovao na građane SAD da slede njegov primer.

Sedamdesetrogodišnji glumac objavio je video-snimak kako prima vakcinu na stadionu Dodžersa u Los Anđelesu koji je tokom pandemije pretvoren u centar za masovno vakcinisanje, piše "Holivudski reporter".

"Danas je divan dan. Nikada nisam bio srećniji dok sam čekao u nekom redu. Ako ispunjavate uslove, pridružite >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mi se i prijavite se za vakcinu. Pođite sa mnom ako želite da živite!", napisao je Švarceneger na Tviteru parafrazirajući čuvenu rečenicu koju je izgovarao njegov lik Terminator u istoimenom filmu.

Trenutno se u Los Anđelesu vakcinišu osobe starije od 65 godina.

Today was a good day. I have never been happier to wait in a line. If you’re eligible, join me and sign up to get your vaccine. Come with me if you want to live! pic.twitter.com/xJi86qQNcm

— Arnold (@Schwarzenegger) January 20, 2021

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vakcinisao se Švarceneger: Pođite sa mnom ako želite da živite

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2021

Bivši guverner Kalifornije, poznati holivudski glumac Arnold Švarceneger, se vakcinisao u srijedu i apelovao na građane SAD da slijede njegov primjer.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.