VIDEO: Stado krava uhapsilo lopova u bekstvu

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Stado krava "uhapsilo" lopova u bekstvu

Stado krava pomoglo je policajcima iz Sanforda, na Floridi, da uhapse kradljivca automobila početkom ove nedelje.

Akcija potere snimljena je iz helikoptera. Snimci koje je objavila kancelarija šerifa okruga Seminola pokazuju ženu koja je bila za volanom ukradenog terenca kako udara u saobraćajni znak, a zatim istrčava iz automobila i beži u polje kako bi izbegla poteru.

Kad je osumnjičena, koju je policija identifikovala kao Džejmi Jang, potrčala preko pašnjaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stado krava je krenulo za njom. "Krave su pružile policiji veliku pomoć tako što su pratile i više puta locirale osumnjičenu, koja je pobegla na njihovu teritoriju", navela je šerifova kancelarija u opisu snimka.

"Velika grupa krava prati osumnjičenu. Izgleda da će je napasti… Ako ugledate veliku grupu krava, one je bukvalno prate i jure", govori vozač helikoptera tokom potere. Policajci su "priskočili u pomoć" i uhapsili Jangovu.

Vlasnik goveda Ričard Kondracki kaže da je ona najverovatnije uplašila stoku.

"Uspaničile su se, bile su nervozne. Nisu je poznavale i nisu znale da li će povrediti njih ili im oteti telad. Ne smete se šaliti sa životinjama, bilo da su krave, slonovi ili mačke. Ne šalite se sa njihovim bebama", rekao Kondracki.

Jangova je uhapšena kad su je policajci pronašli skrivenu u grmu. Ona i njena saučesnica Dženifer Kaufman optužene su za posedovanje droge, opiranje hapšenju, nezakonit upad na posed i krađu.

Autor: Sputnjik

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.