Izvor: Radio 021, 22.Maj.2020, 14:29

VIDEO: Srušio se pakistanski avion sa 107 osoba, nema preživelih

Putnički avion pakistanske državne avio-kompanije srušio se danas u naseljeno područje Karačija, a nesreću nije preživeo nijedan od 99 putnika i osam članova posade, saopštio je gradonačelnik Karačija Vašim Ahtar.

On je rekao da to najverovatnije neće biti konačan bilans nesreće, jer je avion prilikom pada uništio pet ili šest kuća, a za sada nije poznato koliko je bilo žrtava na tlu.

Predstavnik za medije avio-kompanije rekao je da je avion Erbas A320 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << leteo iz Lahorea za Karači, a očevici su naveli da je pilot nekoliko puta pokušavao da sleti na aerodrom Džinah.

Pakistan International Airlines(PIA) PK 320 crashes at Malir near Karachi Airport. It is said that there were 95 passangers on board.#Pakistan pic.twitter.com/CkQOJ1o9it

— Chiru Bhat | ಚಿರು ಭಟ್ (@mechirubhat) May 22, 2020

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.