Izvor: Radio 021, 26.Nov.2020, 08:34

VIDEO: Snimak pijane veverice hit na internetu

Devojka iz Minesote slučajno je dala trule kruške veverici u svom dvorištu i životinjica se, prema svemu sudeći, poprilično napila.

Kejtlin Morlok prošle nedelje čistila je frižider, u kojem je pronašla kesu s kruškama. Deo je dala ljubimcu, svinji Hamletu, a deo je ostao za vevericu koja redovno dolazi po hranu u njeno dvorište.

Inače, veverica je dobro i Kejtlin kaže da se vratila sledećeg dana po još hrane.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Autor: Index.hr, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Kaže se oletvao se k’o veverica

Izvor: Luftika.rs, 26.Nov.2020

Devojka iz Minesote je kao i obično u svom dvorištu ostavila hranu za za sitne životinje i nije ni slutila da će zapravo biti glavni krivac za prvo pijanstvo jedne veverice.. Kako Kejtlin objašnjava, dogodilo se da su kruške koje je ponudila veverici bile trule, a po svemu sudeći, životinjica...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.