Izvor: Radio 021, 12.Maj.2019, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Snima se nastavak serije Beverli Hils

Ekipa jedne od najpopularnijih serija devedesetih, Beverli Hilsa, okupila se prvi put povodom snimanja novih nastavaka.

Kanal Fox objavio je snimak njihovog susreta na kojem su se Brenda (Šenon Doerti), Dona (Tori Speling), Brendon (Džejson Prisli), Stiv (Ijan Ziring), Dejvid (Brajan Ostin Grin) i Andrea (Gabrijel Karteris) okupili oko stola, čitaju scenario i druže se.

Premijera serije najavljena je za 7. avgust, a kako javljaju iz Foxa, epizode će biti inspirisane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pravim životima glumaca.

"Razišli su se pre 19 godina, a sad su ponovo na okupu. Snimanje će biti još bolja sapunica od samih novih nastavaka. Šta će se dogoditi kad se stari prijatelji i prve ljubavi nađu na istom mestu?", stoji u opisu projekta.

Njihov ponovni susret je i tužan jer jedan član upadljivo nedostaje. Novi nastavci snimaće se bez Dilana budući da je glumac Luk Peri preminuo u martu ove godine.



Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.