Izvor: Radio 021, 21.Nov.2020, 19:04

VIDEO: Sia objavila novi singl i trejler za film

Pevačica i kantautorka Sia objavila je novi singl "Hey Boy" sa njenog novog albuma "Music" koji će biti objavljen 12. februara.

Osmi studijski album imaće 14 pesama koje su napisane kao dodatak za nadolazeći film "Music". Osim što je napisala sve pesme za ovaj filmski projekat, koji je opisan kao "muzička drama", Sia je takođe napisala scenario i režirala film.

"Music" će dobiti ograničeno bioskopsko izdanje u februaru, a u glavnim ulogama biće Kejt Hadson >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << (Kate Hudson), Lesli Odom (Leslie Odom) i Medi Zigler (Maddie Ziegler).



U saoštenju se navodi da je film "potpuno originalno istraživanje snage ljubavi i važnosti pojedinca".

"Sijina muzika sastavni je deo priče u filmu, dok likovi ispituju nesigurne veze koje nas spajaju, te kroz fantastične muzičke sekvence, zamišljaju svet u kojem se te veze mogu ojačati u vremenu velikih izazova."



Još jedna pesma iz ovog ostvarenja, "Courage To Change" objavljena je u septembru. Prva numera sa saundtreka bila je "Together", koju su zajedno napisali Sia i Džek Antonof (Jack Antonoff).

Autor: Bosonoga

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.