Izvor: Radio 021, 16.Jul.2020, 08:06

VIDEO: Scena iz Mućki proglašena najboljim trenutkom u istoriji televizije

Scena u kojoj Delboj Troter u "Mućkama" propada kroz otvoreni šank izglasana je kao najbolji trenutak u istoriji televizije.

Radi se o sceni iz epizode "Yuppy Love" u kojoj se Del i Triger dive dvema devojkama, a u pokušaju da ih osvoji svojim "kul" pristupom, Del ne primećuje da je neko podigao dasku na šanku iza njega i, u pokušaju da se nasloni na njega, propada u prazno.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Drugo mesto u anketi kompanije Virgin Media, u kojoj je učestvovalo 2.000 Britanaca, zauzela je audicija Suzan Bojl u emisiji "Britain's Got Talent", a treće scena iz britanske serije "East Enders" u kojoj lik Den Vots svojoj supruzi Endži predaje papire za razvod.

Na listi se takođe našao trenutak u kojem se saznaje ko je ubio Džej Ar-a u seriji "Dallas", susret Dejvida Atenboroa s planinskim gorilama i scena iz poslednje sezone "Prijatelja" u kojoj Rejčel napušta avion kako bi se vratila Rosu.

Scena iz Mućki dobila je 39 odsto glasova.

Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Proglašen najbolji trenutak u istoriji televizije (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 16.Jul.2020

Scena u kojoj Delboj Troter u “Mućkama” propada kroz otvoreni šank izglasana je kao najbolji trenutak u istoriji televizije.   Radi se o sceni iz epizode “Yuppy Love” u kojoj se Del i Triger dive dvema devojkama, a u pokušaju da ih osvoji svojim “kul” pristupom, Del ne primećuje da...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.