VIDEO: Registarske tablice platio osam miliona evra

Izvor: Radio 021, 10.Okt.2016, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Registarske tablice platio osam miliona evra

Jedan indijski biznismen sa sedištem u Dubaiju je registarske tablice automobila s oznakom "Dubai 5" na aukciji platio 33 miliona dirhama, odnosno osam miliona evra.

Balvinder Sahani ističe da "voli da sakuplja jedinstvene tablice i ponosan je što je pobedio na aukciji", piše portal Gulf News.

Sahani je rekao da bi platio i kada bi aukcija dostigla "50 ili čak 100 miliona dirhama". Sahani, vlasnik međunarodne kompanije za nekretnine, otkrio je da je prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kupio registarske tablice s brojem devet za 25 miliona dirhama, odnosno šest miliona evra. Objasnio je da mu je to "strast" i da će tablice "Dubai 5" staviti na jedan od svojih rols rojseva.

Uprava za puteve i transport Dubaija (RTA) redovno organizuje aukcije registarskih tablica, koje privlače milionere, posebno gladne publiciteta.



Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.