Izvor: Radio 021, 18.Apr.2021, 21:03

VIDEO: Protestne auto-kolone u više gradova u Crnoj Gori

U više crnogorskih gradova večeras su organizovane auto-kolone u kojima su učestvovali građani koji su nezadovoljni načinom na koji Vlada Crne Gore vodi državu.

Organizatori su saopštili da će takve proteste organizovati svake nedelje, uz poruku "da slobodna i večna Crna Gora nikada neće nestati", prenele su Vijesti.

U Podgorci su se učesnici auto-kolone okupili u naselju Zabjelo kod grafita Krsta Popovića, odakle su krenuli u vožnju ulicama grada, a na oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pola sata blokirali su saobraćaj na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, ispred zgrade Skupštine Crne Gore.



S obzirom da su okupljanjem ispred zgrade parlamenta prekršene epidemiološke mere, pojedini učesnici auto-kolone prekrivali su registracije nalepnicima na kojima je pisalo "Crnogorski pokret", a neki su registarske oznake prekrivali i zaštitnim maskama, što je takođe prekršaj.



Pored Podgorice, auto-kolone su organizovane u Nikšiću, Herceg Novom, Kotoru, Baru i Mojkovcu.



Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.