Izvor: Radio 021, 02.Nov.2020, 09:53

VIDEO: Proleter bez golova u Lučanima

Fudbaleri Proletera igrali su nerešeno, 0:0, protiv Mladosti iz Lučana, u 13. kolu Superlige Srbije.

Nakon drugog vezanog remija Proleter se spustio na šesto mesto na tabeli, sa tri boda zaostatka u odnosu na trećeplasirani Partizan, a sa istim bodovnim saldom kao subotički Spartak i Voždovac.

Utakmica u Lučanima je bila zanimljiva, iako nisu viđeni golovi. Na obe strane bilo je nekoliko prilika u kojima su lopte mogle da završe u golu, ali je nedostajalo malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << preciznosti izabranika Nenada Milovanovića i Branka Žigića.

Proleter će priliku da se ponovo vrati na vrh tabele imati već u narednom kolu kada će dočekati nižeplasirani Napredak iz Kruševca. Voždovac će igrati protiv nezgodnog Čukaričkog, dok će Spartak dočekati Partizan, pa će to biti prilika za Slanobarce da eventualno iskoriste ishode ovih mečeva i ponovo se vrate na poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, iako je kraj prvenstva daleko.

Nasuprot tome, pobeda Spartaka protiv Partizana bi više odgovarala Vojvodini koja gostuje Metalcu i koja bi se u tom slučaju, najverovatnije, dodatno "odlepila" od crno-belih.



Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.