Izvor: Radio 021, 12.Feb.2021, 20:02

VIDEO: Požar u magacinu u Partizanskoj ulici

Nešto posle 18 časova izbio je požar u Partizanskoj ulici u Novom Sadu, iza nekadašnje diskoteke "Kontrast".

Zapalila se kotlarnica u privatnoj kući pored magacina firme Etaž. Potom je goreo njihov magacin sa opremom za kupatila i grejanje.

Portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da u požaru nema povređenih, ali njihova ekipa stalno dežura. Oni su izašli na teren odmah po pozivu policije.

Na terenu su i više ekipa vatrogasaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kao i žandarmerija i policija. U toku je evakuacija vozila sa obližnjeg auto-placa, a saobraćaj je u potpunosti blokiran.



Pozar u magacinu iza Kontrasta #novisad pic.twitter.com/0i2gPU96jQ

— zarko bogosavljevic (@zarkobns) February 12, 2021

U gašenju požara učestvuju sve raspoložive ekipe vatrogasaca, dobrovoljna društva, ali i kran dizalica.

požar u Partizanskoj iza kontrasta, komšije su izvukle baku i deku, gori i magacin firme pored. #novisad pic.twitter.com/nF4005G28k

— Бугарски (@boorazer) February 12, 2021

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

VIDEO: Veliki požar u magacinu u Partizanskoj ulici

Izvor: Radio 021, 12.Feb.2021

Nešto posle 18 časova izbio je požar u Partizanskoj ulici u Novom Sadu, iza nekadašnje diskoteke "Kontrast"...Nekoliko ekipa vatrogasaca je na terenu, kao i policija i ekipa Hitne pomoći...Nezvanično, izgorela je stara kuća i obližnji magacin...Pozar u magacinu iza Kontrasta #novisad pic.twitter.com/0i2gPU96jQ..—...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.