Izvor: Radio 021, 31.Mar.2020, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Policajac pucao na olimpijca zbog kršenja samoizolacije

Brojne zemlje nalaze se u karantinu, a njihovi građani u dobrovoljnoj ili prisilnoj samoizolaciji. Jedna od njih je i Kostarika s koje dolazi neobičan slučaj.

Rafael Villavicencio, kostarikanski surfer i zlatni olimpijac, prekršio je samoizolaciju kako bi sunčani dan iskoristio za trening. Međutim, na plaži se pojavio i policajac koji je došao da ga upozori da krši pravila.

Međutim, policajac je upozorenje odlučio da iskaže s pištoljem u rukama pa se surfer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << odmah dao u beg. To nije najbolje selo policajcu koji je potrčao za Villavicenciom i počeo da puca.

View this post on Instagram

Today in Costa Rica. Surfing is not allowed. Shots are fired. Costa Rican pro @noemar_ got arrested. Please be safe out there and pay attention to any local laws, here and abroad.

A post shared by Surfline (@surfline) on Mar 28, 2020 at 6:14pm PDT

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.