VIDEO: Pokušao da otme bebu usred prodavnice

Izvor: Radio 021, 19.Okt.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Pokušao da otme bebu usred prodavnice

Snimak koji se pojavio na internetu prikazuje čoveka koji pokušava da otme dete iz kolica u supermarketu.

Sve se odigralo u jednom supermarketu u Hjustonu, u Teksasu. Florens Monar kaže da je muškarac pokušao da kindapuje njenu četrnaestomesečnu ćerkicu dok je ona bila okrenuta leđima.

Zapravo ona nije ni posumnjala da čovek pokušava da otme bebu, a tek kada je pri odlasku muškarac rekao - "Da tvoja mama nije ovde, uzeo bih te", shvatila je o čemu se radi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
"Beba se nalazila u kolicima iz supermarketa, a da nije sedela u posebnoj pregradi za koju su joj noge bile zakačene on bi je lako oteo i odjurio sa njom. Isprva sam mislila da je u pitanju čovek koji je prijateljski nastrojen, iako malo previše. Nisam želela da pravim scenu, jer jednostavno ne pretpostavljam da su ljudi zli. Što više gledam snimak, sve sam zabrinutija šta je moglo da se desi", ispričala je majka devojčice.

Policija trenutno traga za ovim muškarcem.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.