Izvor: Radio 021, 08.Dec.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Počeo protest "Stop krvavim košuljama"

Protest pod sloganom "Stop krvavim košuljama" počeo je na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Uprkos kiši, plato ispred Filozofskog fakulteta je popunjen, a okupljenima se obratio glumac Branislav Trifunović. Nakon obraćanja, kako je najavljeno, građani će krenuti u šetnju do Skupštine i do RTS.

Kako je i najavljeno, na protestu nema stranačkih obeležja, a pristižu i lideri većeg dela opozicije. Učesnici skupa nose veliki transparent "Uvek pištaljka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nikad više puška", kao i manje na kojima piše "Majo, Marijane", "Za vladavinu prava i pravde", "Gašić Bata u mraku te savata".

Pojedinci nose zastavu Srbije, duvaju u pištaljke, a razvili su i transparente "RIP perači prozora", "Neonaci Naprednjaci", "Bando krvava", "Zašto ćutiš Evropo","Dole vlada, svom snagom u glavu", "Otvorite medije za glavu opozicije" i "Svom snagom u glavu", a pojedini građani nose i fantomke.

Učešće na protestu su najavili, osim stranaka opozicije, i vojni sindikat, vojni penzioneri, lokalni i građanski front i studenti.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

VIDEO: Održan protest "Stop krvavim košuljama"

Izvor: Radio 021, 08.Dec.2018

Više hiljada ljudi učestvovalo je u protestnoj šetnji "Stop krvavim košuljama" u Beogradu, koja je protekla bez incidenata...Uprkos kiši, plato ispred Filozofskog fakulteta je popunjen, a okupljenima se obratio glumac Branislav Trifunović. Nakon obraćanja, kako je najavljeno, građani su krenuli...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.