Izvor: Radio 021, 29.Sep.2019, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Otvorila izlaz za slučaj nužde da se avion malo provetri

Let koji je trebalo da saobraća iz Vuhana do Landžoua odložen je na nešto duže od sat vremena nakon što je putnica otvorila prozor koji se inače koristi za izlaz u nuždi jer je, kako je kasnije rekla policiji, želela "malo vazduha".

Stjuardese su nakon ukrcavanja podsetile putnike da ne diraju brave na vratima za nuždu osim ako je u pitanju vanredna situacija. Nastavile su da objašnjavaju putnicima ostala pravila kojih se moraju pridržavati u toku leta, kada je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od putnica odlučila da otvori vrata za slučaj nužde "jer joj je trebalo svežeg vazduha".

Uskoro je odvedena na ispitivanje u policijsku stanicu, a uprava aerodroma odložila je let.

Ovo nije prvi put da su aerodromski radnici imali problema sa putnicima. Ranije ove godine je u nekoliko navrata uhapšeno nekoliko osoba koje su bacale novčiće u avion, objašnjavajući da to rade za sreću.

Otvaranje izlaznih vrata za nuždu kažnjivo je sa do nekoliko hiljada dolara, te u nekim zemljama i sa nekoliko dana pritvora.



Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.