VIDEO: Odsekao supruzi šake jer nije mogla da zatrudni

Izvor: Radio 021, 03.Avg.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Odsekao supruzi šake jer nije mogla da zatrudni

Stiven Ngila (34) brutalno je napao svoju suprugu Žaklin Mvende i odsekao joj šake obe ruke u njihovom domu u Masiju u Keniji, nakon što je pobesneo zbog činjenice da nije uspela da ostane u drugom stanju, iako su doktori utvrdili da je on "krivac" za to što ne mogu da dobiju decu.

Doktori su mu rekli da njegov problem može da se reši medicinskim tretmanom, ali je on odbio da dolazi na zakazane terapije.

Žena je pored toga što je ostala bez šaka zadobila i teške >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << povrede glave.

- Stiven se odselio iz naše kuće pre tri meseca, ali se vratio u nedelju oko pola 9 uveče. Kada sam otvorila vrata, rekao mi je da mi je ovo "poslednji dan" i počeo da me seče mačetom - rekla je Mvende.

Ngila je uhapšen dan nakon incidenta i još uvek se nalazi u pritvoru.



Autor: Daily mail

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.